Τρίτη, Ιουνίου 24

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ.ΚΟΥΣΗ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΠ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΚ???Ο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΙΔΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΤΛ???ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Η ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΟΔΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
ΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ.ΠΕΣΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ.ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΧΘΕΣ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

ΤΟ Κ.ΚΟΥΣΗ

Οι 12 ύπνοι του Ηρακλή
ʼθλους έκανε ο Ημίθεος Ηρακλής στη μυθολογία, κατατρόπωνες τους πάντες. Τέρατα και ανθρώπους, όλους τους «καθάριζε». Ο σύγχρονος Ηρακλής, ο μπασκετικός που είναι και το αντικείμενο μας (για να μην αρχίσουμε τα ποδοσφαιρικά και τα «ερασιτεχνικά» και γεμίσουμε κανέναν… τόμο) θύμισε κάποιες εποχές αυτόν τον Ημίθεο. Είχε νέα παιδιά, είχε διψασμένους προπονητές, κέρδιζε πολλούς και θα μπορούσε και περισσότερους. Αν οι ίδιοι οι φίλοι του το πίστευαν, αλλά προφανώς δεν εμπιστεύθηκαν όλοι αυτοί την μετέπειτα… Εθνική Ελλάδας και πλειάδα ικανότατων προπονητών και ξένων παικτών. Προτίμησαν κάποια άλλα πράγματα, που σίγουρα δε μετάνιωσαν. Οπότε τώρα γιατί να μετανιώσουν που μια ομάδα με έναν (αριθμητικά: 1) που ξέρει από μπάσκετ και δεν… φοβάται (το κυριότερο για να κάνεις το κέφι σου), μπόρεσε να κάνει μέσα σε μια εβδομάδα αυτό που αυτοί δεν μπόρεσαν να κάνουν σε ενάμιση μήνα. Και το έκανε χωρίς γενικές συνελεύσεις, χωρίς πλειοψηφίες που ποτέ δεν ασχολούνται με τον σύλλογο και μειοψηφίες που μάλλον κατάλαβαν λανθασμένα τι σημαίνει αντιπολίτευση, χωρίς ραδιομαραθωνίους και καταγγελίες για όσους τον «έριξαν». Πήγε ήρεμα και απλά, αφού πρώτα πήρε την απόφαση και το όποιο ρίσκο εμπεριέχεται σε αυτήν, μίλησε με τους ανθρώπους του Πανοράματος και πλέον προσπαθούν να βρουν μια λύση. Έτσι γίνονται οι δουλειές, έτσι κρίνονται οι παράγοντες, κύριοι του Γ.Σ. Ηρακλής, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει σε ένα τμήμα του τεράστιου σύλλογο που διοικείτε. Όταν το καταλάβετε, γιατί οι ίδιοι ήσασταν όταν η ομάδα δεν πήγε στην Ευρωλίγκα, γιατί οι ίδιοι ήσασταν που αφήνατε τους παίκτες να φύγουν και πληρώνατε άλλους με 280 χιλιάδες ευρώ ετησίως, άλλους με 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως, πηγαινοφέρνατε τους χορηγούς απ’ το μπάσκετ στο βόλεϊ και τούμπαλιν, διώχνατε τους προπονητές του μπάσκετ που ζητούσαν τα λεφτά τους, κρατούσατε «εντός» του μπάσκετ μάνατζερ και προπονητές που μπέρδεψαν το ρόλο του επαγγελματία με τον ρόλο του «σωτήρα» και εν τέλει, αφήσατε ένα τμήμα στην Α2 για τρίτη χρονιά, υποσχόμενοι 800 χιλιάρικα σε μια γενική συνέλευση που κανείς δεν κατάλαβε ποιος ψήφιζε, τι ψήφιζε, πόσα καρτελάκια μοιράστηκαν, αν ήταν μέλη του Ηρακλή υποψήφιοι, τι συμβαίνει στα άλλα τμήματα… ʼρα δίκαια το Διεθνές Κολέγιο ICBS και ο Α.Μ.Σ. Πανόραμα κάνουν το βήμα μπροστά για να «συγχωνευθούν» και ο Ηρακλής περιμένει τους επίδοξους «σωτήρες». Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε… * Στα φόρουμ οπαδών του ʼρη και του ΠΑΟΚ, αλλά και σε άλλα, μπασκετικά γενικώς, γράφουν κάποιοι πως: «είναι απίστευτο πως εμείς θυμώνουμε που δεν πηγαίνει ο Ηρακλής στην Α1 και οι Ηρακληδείς δεν ασχολούνται». Δεν πειράζει, όταν η διοίκηση Τριανταφύλλου καταλάβει τι συμβαίνει, «ελπίζουμε να μην είναι αργά», λένε κάποιοι που ξέρουν τι συμβαίνει!